Talot
Mökit
Huvilat

Laadukkaasti, joustavasti, luotettavasti

KIVIJALASTA VIIMEISEEN LISTAAN VALMIS TALOPAKETTI

Talosuunnittelu

Olohuone ja keittiö ovat Jylhän perheen suosikkipaikkoja kodissa.
– Esimerkiksi illanistujaisia on helppo ja mukava viettää oleskelutiloissa, Heidi kertoo.

Sisustussuunnittelua

Isot ikkunat ja korkeat huoneet luovat avaran tunnelman.

Juha, Heidi ja neljävuotias Eetu Jylhä muuttivat vuoden 2013 tammikuussa Lakkapää-taloon Rovaniemelle. Lakkapään talotarjouksessa Heidin ja Juhan vakuutti helppo ja kustannustehokas kokonaisratkaisu, jossa talon jokainen elementti aina perustuksista sisustusmateriaaleihin ja kodinkoneisiin asti tuli Lakkapäältä. Lakkapään asiantuntijat olivat käytettävissä taloprojektin alusta loppuun ja Heidin ja Juhan unelmien talo muokattiin kokonaan heidän omien mieltymysten mukaisesti.

Talonrakennus ammattilaisten opastuksella

Kun Jylhät päättivät aloittaa oman kodin rakennuttamisen, kilpailuttivat he ensitöikseen alueen rakennuspalveluja tarjoavat yritykset, joista voittajaksi valittiin Lakkapää. Talopaketin rakentaminen aloitettiin keväällä 2012.
– Yhteistyö oli vuorovaikutuksellista, meidän ajatuksemme otettiin huomioon, ja saimme neuvoja ammatti-ihmisiltä. Hinta oli kohdillaan, ja lopullinen hinta oli tiedossamme etukäteen, joten pystyimme laatimaan taloprojektimme kokonaisbudjetin äärimmäisen tarkasti. Tiesimme täsmälleen, mitä kotiimme on tulossa ja mitä kaikki maksaa, Juha kertoo.
Tavarat tuotiin suoraan tontille, sillä rahtikuljetuksetkin kuuluivat sopimukseen.
– Jos esimerkiksi jokin tavara loppui kesken, niin puhelinsoitto Lakkapäälle ja aina saatiin uutta tilalle. Muutaman kerran sattui vääriä materiaalitoimituksia, mutta näihin puututtiin Lakkapäältä saman tien, Juha sanoo.

Muokkaamalla omannäköisekseen

Taloprojekti aloitettiin Lakkapäällä tapaamalla sisustussuunnittelija. Talomalliksi Heidi ja Juha valitsivat Lakkapään 102-modernitalon, jota laajennettiin 102 neliömetristä 112 neliömetrin kodiksi.
– Poistimme pienen vaatehuoneen ja suurensimme makuuhuonetta, kodinhoitohuonetta ja saunaa. Saimme itse vaikuttaa siihen, että talosta tuli tismalleen meidän näköisemme ja kokoisemme.
Jylhät suunnittelivat yhdessä Lakkapään sisustussuunnittelijan kanssa, minkälaisia pintoja ja kiintokalusteita taloon tulee aina kaakeleita ja tapetteja myöten.
– Näin jälkikäteen ajateltuna voidaan rehellisesti sanoa, että Lakkapään talopaketti oli erinomainen ratkaisu. Saimme, mitä halusimme luvattuun hintaan, Juha sanoo.

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello