Talot
Mökit
Huvilat

Laadukkaasti, joustavasti, luotettavasti

Lapin Talomyynti

Lapin Talomyynti Oy yritystä perustettaessa voimansa yhdistivät Talomyynti Backman Rovaniemeltä ja Lakkapää Oy, jolla myymälöitä ja toimintaa on Ylitorniolla, Rovaniemellä, Torniossa ja Oulussa.

Lapin Talomyynti Oy:n Rovaniemen toimipiste ja myyntikonttori sijaitsevat paikallisen Lakkapään myymälän yhteydessä ja myyntiedustajana siellä toimii Jan Backman. Jan on toiminut rakentamisen parissa jo yli 20 vuotta. Rovaniemellä  talomyynnin lisäksi valikoimaan kuuluvat myös monipuoliset suunnittelupalvelut ja mm. energiaselvitysten laatiminen.

Torniossa talokauppaa pyörittää Seppo Lakkapää ja hänenkin asemapaikkansa on  Lakkapään paikallinen myymälä. Sepolla, kuten myös Lakkapäällä yrityksenä, on vuosikymmenten kokemus talokaupasta eri tuotemerkkien parissa. Myös Tornion toimipisteessä on saatavilla suunnittelupalvelua.

Lapin Talomyynti Oy:n myymät kohteet toteutetaan vakiintuneiden  kirvesmiesryhmien toimesta paikallisin voimin. Kun yhteistyökumppanit ja tapa toimia ovat entuudestaan tuttuja, on toiminta hallitumpaa ja myöskin laatu sitä kautta taattua ja tasaista.

Lämpimästi tervetuloa talo- tai mökkikaupoille Lapin Talomyyntiin!


Lakkapään Suomen verkkokauppaan tästä Lakkapään verkkokauppa Suomi Lakkapään Ruotsin verkkokauppaan tästä Lakkapään verkkokauppa Ruotsi

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello