Hus
Stugor
Villor

kvalitativt, flexibelt, pålitligt

LAKKAPÄÄ – Hem i norden

Jukka ja Juha Lakkapää

Jukka och Juha Lakkapää på toppen av Aavasaksa, Övertorneå.

Lakkapää är ett lokalt familjeföretag som har funnits i över 50 år. Lakkapää känner till sina kunder. 

Koncernens rötter finns i Juoksengi bybutik, som grundades av Esa och Ulla Lakkapää i 1964. Handlarparet öppnade den första affären som specialiserade sig på järn- och jordbrukshandel i Övertorneå 1984. Sonen Jukka och Juha tog över kontrollen av järn- och jordbrukshandeln 1996. Sedan dess har företaget vuxit kraftigt.  

Konstruktion och renovering av hus är en av företagets viktigaste verksamheter. Under byggprojektet är det möjligt att utnyttja av järnhandelsverksamhetens materialflöden och av den kunnande personalen. Instruktioner och råd är lättillgängliga och priserna på byggmaterialen hålls konkurrenskraftiga, tack vare de stora inköpsvolymerna. Av samma anledning är det tillgängliga produktutbudet omfattande. 

Lakkapääs mål är att erbjuda kvalitativa och hållbara lösningar åt nordens byggare. Vi erbjuder produkter, tjänster och nätverk både för egnahemshusbyggare samt experter, utan att glömma jordbruksföretagare. Eftersom vi fokuserar vår verksamhet till norra Finland och Sverige, är vi bekanta med de nordliga specialbehoven och de tas till hänsyn i varje skede. 

Idag fungerar Lakkapää på båda sidorna av gränsen, både i Finland och Sverige. Även om själva butikerna ligger på finska sidan finns det mycket verksamhet också på den svenska sidan av gränsen.

Lakkapääs Finska webbutik Lakkapääs Finska webbutik Lakkapääs Svenska webbutik Lakkapääs Svenska webbutik

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello